Yeni dizi Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimler? Bir Küçük Gün Işığı konusu nedir?

ATV’nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı oyuncu kadrosu merak ediliyor. Bir Küçük Gün Işığı dizisinin yeni sezon dizisi olacağı planlanıyor. Bir Küçük Gün Işığı dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Peki ama Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimdir? İşte Bir Küçük Gün Işığı hangi karakteri kim canlandırıyor? sorularının yanıtları...

Yeni dizi Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimler? Bir Küçük Gün Işığı konusu nedir?

Yapımını NGM'nin, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk'ün üstlendiği yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturduğu, senaryosunu Özgür Evren Heptürk'ün yazdığı “Bir Küçük Gün Işığı” dizisi yakında ATV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki ama Bir Küçük Gün Işığı dizisinin oyuncuları kim?

OYUNCULARI

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin oyuncuları arasında; Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz ve Azra Aksu yer alıyor.

KONUSU

Senaryosunu Özgür Evren Heptürk'ün kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak'ın oturduğu dizi, tüm ezberleri bozarak her şeye yeniden başlamak zorunda kalan Elif'in karanlıktan gün ışığına çıkma hikayesini konu alıyor. 10 yıldır bir yalanın içinde yaşayan Elif'in hayatı bir haberle alt üst olur.

Bir Küçük Gün Işığı Bir Küçük Gün Işığı konusu Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları Bir Küçük Gün Işığı izle Bir Küçük Gün Işığı 1.bölüm Bir Küçük Gün Işığı fragmanı