Antwerp-Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde play-off turunda Belçika'nın Antwerp takımıyla eşleşen Medipol Başakşehir, 1-1 rövanşında deplasmanda rakibine konuk olacak. Konferans Ligi'nde gruplara kalmak için mücadele edecek olan Başakşehir'in, Antwerp deplasmanındaki maçının yayın bilgileri araştırılmaya başlandı. Peki Antwerp-Başakşehir maçı ne zaman? Antwerp-Başakşehir maçı saat kaçta? Antwerp-Başakşehir hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Antwerp-Başakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Türkiye'yi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil eden Medipol Başakşehir, 2. eleme turunda Maccabi Netanya'yı 1-1 ve 1-0, 3. eleme turunda Breidablik'i 3-1 ve 3-0'lık skorlarla elemeyi başararak Avrupa Konferans Ligi'nde play-off turunda oynamaya hak kazanmıştı.

Bu turda Belçika'nın Antwerp takımıyla eşleşen Medipol Başakşehir, rakibini turun ilk ayağında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda ağırlamıştı. 18 Ağustos Perşembe akşamı oynanan mücadelede 54. dakikada Chouiar ile öne geçen Başakşehir, 88'de Dinis Almeida'nın golüne engel olamayarak sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.

Belçika 1. Lig A'da sezona iyi bir başlangıçla 4'te 4 yaparak başlayan Antwerp topladığı 12 puanla maç eksiğiyle 2. sırada bulunuyor. Antwerp son olarak deplasmanda Eupen'i 1-0'lık skorla geçmeyi başarmıştı.

3 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran Medipol Başakşehir, lider Fenerbahçe'nin ardından averajla 2. sırada yer alıyor. Başakşehir son olarak ligde ağırladığı Kayserispor'u 2-0 ile mağlup etmişti.

Peki Antwerp-Başakşehir maçı ne zaman? Antwerp-Başakşehir maçı saat kaçta? Antwerp-Başakşehir maçı hangi kanalda? İşte bu soruların cevabı...

ANTWERP-BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN? ANTWERP-BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA? ANTWERP-BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA?

1-1'in rövanşında Avrupa Konferans Ligi'nde gruplara kalabilmek adına sahaya çıkacak Başakşehir'in Antwerp deplasmanındaki mücadelesi 25 Ağustos Perşembe akşamı oynanacak.

Avusturyalı hakem Manuel Schüttengruber'in yöneteceği mücadele Antwerp'in sahası olan Bosuilstadion'da oynanacak.

Başlama saati 21.45 olan karşılaşma, futbolseverlerle TRT 1 ekranlarından buluşacak.

UEFA spor türkiye fenerbahçe süper lig Ağustos ilk son antwerp başakşehir antwerp başakşehir canlı izle başakşehir maçı ne zaman başakşehir maçı hangi kanalda başakşehir maçı saat kaçta