Sivasspor-Malmö maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Sivasspor, play-off turu rövanş karşılaşmasında Malmö'yü sahasında ağırlayacak. İlk maçı deplasmanda 3-1 kaybeden kırmızı-beyazlıların turu geçmek için sahaya çıkacağı maçın ne zaman oynanacağı ve mücadelenin hangi kanaldan yayınlanacağı merak ediliyor. Peki Sivasspor-Malmö maçı ne zaman? Sivasspor-Malmö maçı saat kaçta? Sivasspor-Malmö maçı hangi kanalda? İşte tüm bu soruların cevabı...

Sivasspor-Malmö maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek Türkiye'yi Avrupa Ligi'nde temsil etmeye hak kazanan Sivasspor, Avrupa Ligi Play-Off turunda İsveç ekibi Malmö ile eşleşmişti.

18 Ağustos'ta oynanan ilk maçı deplasmanda 3-1 kaybeden temsilcimiz, adını UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara yazdırabilmek için sahaya çıkacak.

Nisan ayında başlayan İsveç Allsvenskan Ligi'nde 19 maça çıkan Malmö; 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyetle topladığı 34 puanla ligde 5. sırada yer alıyor. İsveç temsilcisi son maçında deplasmanda Mjallby ile 1-1 berabere kalmıştı.

Temsilcimiz Sivasspor ise Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 3 haftada 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 2 puanla kendisine 13. sırada yer buldu. Yiğidolar son olarak Alanyaspor ile sahasında oynadığı mücadeleden 1-1'lik sonuçla ayrılmıştı.

Peki Sivasspor-Malmö maçı ne zaman? Sivasspor-Malmö maçı saat kaçta? Sivasspor-Malmö maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

SİVASSPOR-MALMÖ MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

İlk maçı deplasmanda 3-1 kaybeden Sivasspor'un, Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilmek için kazanmaktan başka şansının olmadığı mücadele 25 Ağustos Perşembe akşamı oynanacak.

Sırp hakem Srđan Jovanović'in yöneteceği mücadele Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.

Dolu tribünler önünde oynanması beklenen mücadele saat 20.00'de başlayacak. Sivasspor'un Malmö karşısında tur için ter dökeceği mücadele TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

UEFA spor türkiye futbol süper lig Sivas Ağustos sivasspor ilk son eylül Avrupa ligi trt spor Sivasspor maçı hangi kanalda Sivasspor malmö maçı ne zaman sivasspor maçı ne zaman sivasspor haberleri sivasspor maçı saat kaçta son dakika sivasspor