Altınordu-Sakaryaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 2. hafta heyecanı devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından biri de Altınordu ile Sakaryaspor arasında oynanacak. Peki Altınordu-Sakaryaspor maçı ne zaman oynanacak? Altınordu-Sakaryaspor maçı saat kaçta başlayacak? Altınordu-Sakaryaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte kritik maç öncesi detaylar...

Altınordu-Sakaryaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan ligde 2. hafta heyecanı bu hafta sonu oynanan mücadelelerle devam ediyor.

Haftanın önemli karşılaşmalarından birine İzmir ev sahipliği yapacak. Altınordu ile Sakaryaspor 3 puan parolasıyla zorlu mücadelede karşı karşıya gelecek. Altınordu-Sakaryaspor maçı ne zaman oynanacak? Altınordu-Sakaryaspor maçı saat kaçta başlayacak? Altınordu-Sakaryaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

ALTINORDU-SAKARYASPOR MAÇI HANGİ GÜN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Geçtiğimiz sezonu 36 maçta topladığı 45 puanla 14. sırada tamamlayan ve küme düşmekten son anda kurtulan Altınordu yeni sezon öncesi uzun yıllar takımın başında bulunan Hüseyin Eroğlu ile yolları ayırmış ve Arif Ufuk Kahraman'ı takımın başına getirmişti.

2022-2023 sezonunun ilk maçında Gençlerbirliği ile deplasmanda 3-3 berabere kalan İzmir temsilcisi lige 1 puanla başlamıştı.

Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'u 84 puanla şampiyon tamamlayan Sakaryaspor, Spor Toto 1. Lig'e yükselmişti. Teknik Direktör Tuncay Şanlı ile yolları ayıran Sakaryaspor sezona İlker Püren ile başladı.

Sakaryaspor ligin ilk haftasında sahasında Göztepe'ye 1-0 kaybederek lige mağlubiyetle başlamıştı.

Altınordu ile Sakaryaspor'u karşı karşıya getirecek kritik mücadele 20 Ağustos Cumartesi akşamı Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynanacak.

Hakem Oğuzhan Çakır'ın yöneteceği mücadele saat 21.45'te başlayacak. Taraftarların sonucunu merakla beklediği karşılaşma, beIN Sports 2 ve TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

spor futbol Ağustos ilk son Spor Toto 1. Lig 2022 Altınordu Sakaryaspor Altınordu Sakaryaspor haberleri sakaryaspor maçı ne zaman sakaryaspor maçı hangi kanalda altınordu maçı ne zaman