Onur Buldu Güldür Güldür Show'dan ayrıldı mı? Onur Buldu'dan paylaşım geldi

Ekranların en çok izlenen komedi programlarından olan Güldür Güldür Show'da flaş bir ayrılık yaşandığı iddia edildi. Güldür Güldür Show'un sevilen ismi Onur Buldu'nun yeni bir proje nedeniyle programa veda ettiği öne sürüldü. Başarılı oyuncudan da sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım geldi. İşte konuyla ilgili detaylar...

Onur Buldu Güldür Güldür Show'dan ayrıldı mı? Onur Buldu'dan paylaşım geldi

Ekranların en çok izlenen komedi programlarından Güldür Güldür Show, başarılı skeçleri ve oyuncu kadrosu ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmış durumda.

Programın kesitleri sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girerken oyuncu kadrosu da yaratılan karakterlerle büyük yankı uyandırmış durumda.

ONUR BULDU GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DAN AYRILDI MI?

Hal böyleyken programda yaşanan ayrılıklar izleyicileri büyük üzüntüye boğuyor.

Programdaki oyuncular hakkında ortaya atılan son iddialardan biri de ekibin yıldız isimlerinden Onur Buldu ile ilgili. Güldür Güldür Show'un en sevilen karakterlerinden olan Bilal'e hayat veren ünlü oyuncu Onur Buldu'nun yeni bir projeye başlayacak olması nedeniyle programdan ayrılacağı öne sürüldü.

ONUR BULDU'DAN PAYLAŞIM

Onur Buldu, geçtiğimiz gün programın makyözü ile çekildiği kareyi takipçileri ile sosyal medya hesabından paylaştı. Onur Buldu'nun paylaşımına "Hayranıyım Derya abinin, çok güzel karakterler çıkardık birlikte" notunu düşmesinin ardından takipçileri tarafından çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Onur Buldu Güldür Güldür Show'dan ayrıldı mı? Onur Buldu'dan paylaşım geldi - Resim : 1

Ancak Onur Buldu'nun Güldür Güldür Show'un son bölümünde yer almasının ardından konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Yaşanan kafa karışıklığının ardından gözler yapım şirketinin ve Onur Buldu'nun yapacağı açıklamaya çevrildi.

açıklama son çok güldür güldür show Onur Buldu