Kemik Suyundan Daha Fazla Kolajen Barındırıyor! Bir Avuçla Gençleştiren Besin
Genç kalmanın en büyük sırrı kolajendir. Bundan faydalanmak için ise sık sık kemik suyu suyu önerilir. Ancak kemik suyu tüketmek istemeyenler için bu besin tam bir kaynak. Bir avuçla gençleştiren besinin sırrı.
Doğada kolajen bakımından çok güçlü besinler var. Ancak iğde bu besinler arasında en güçlü olanıdır. Kemik suyundan daha güçlü olan iğde özellikle köylüler tarafından eski yıllardan beri popülerdir.
Kemik Suyundan Daha Fazla Kolajen Barındırıyor!
Çin'de bile sıklıkla tüketilen iğde, tozu tam bir kalsiyum deposudur. Kalsiyum bakımından zengin olan iğde tam bir hücre yenileyici besin olarak kabul edilir.
Çin'de sıklıkla tüketilen iğde tozu ülkemizde de son yıllarda çok sık tüketilmeye başlandı.
İçeriğinde antioksidan K ve C vitamini olan iğde besini bu yüzden sıklıkla tüketilir.
İğde tozu hücre yapısını güçlendirerek yaşlanma sorununu aniden çözer. İğde tozuyla gençleşmek için mutlaka süte karıştırarak tüketmenizi tavsiye ederiz.
İğde tozu, aynı zamanda bal ile karıştırılıp tüketildiğinde kemikleri güçlendirilir. Romatizma ve kemik ağrılarına iyi gelir.
İğde, çok sık tüketilmemeli adeta ishal neden olur. Kabızlık için yerli yerinde miktarınca tüketilmeli.