Yeniden Refah Partisi'nden FETÖ yanıtı!

Yeniden Refah Partisi ABB Başkan Adayı Suat Kılıç, “FETÖ’cüler partiye referansla alınıyor” sözleriyle istifa eden Suat Pamukçu'nun iddialarına yanıt verdi. Kılıç, Pamukçu'nun suçlamalarla ilgili somut ifadeler ortaya koyması ve elinde daha fazlası varsa bunu da yargıya taşıması gerektiğini söyledi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan

Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç, Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Yakup Aslan'ın sunduğu Başkent Kulisi programına konuk oldu.

Suat Kılıç, partinin Genel Sekreteri Suat Pamukçu'nun, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın yanında FETÖ'cülerin olduğu yönündeki iddiaya ilişkin konuştu. Kılıç, "Hedef aldığı kişi ve süreçler gerekli açıklamaları yapacaktır. Suçlamayı yapanın net somut ifadeleri ortaya koyması lazım. Elinde daha fazlası da varsa yargıya gitmesi lazım." dedi.

ERDOĞAN'IN "SİRK CAMBAZLARI" SÖYLEMİ

Suat Kılıç, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın partilerinden istifa ederek başka partilerden aday olan isimleri üstü kapalı eleştirmesini de değerlendirdi. Kılıç, konuyla ilgili "Cumhurbaşkanımız parti adı zikretmeden değerlendirme yaptı. Yeniden Refah partisi ile ilişkilendirmemek lazım. Belki kişisel olmuştur. AK Parti'den ayrılanların sadece Yeniden Refah değil başka partilerden aday olanlar da var." dedi.

Yeniden Refah Partisi suat kılıç Suat Pamukçu fetö