Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı'dan TSK'yi yıpratmaya çalışan kampanyaya tepki: "15 Temmuz ordunun gücü ile bastırıldı"

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı darbe girişiminin yıl dönümünde TSK'yi yıpratmaya çalışan kampanyaya tepki gösterdi. Bursalı, hükümet medyasının anmalarda sadece halkı vurgulayan ve ordunun rolünü küçülten tavırda olduğunu söyledi, "Bu tavırlar vatana ihanete gider, bedeli ağırdır" dedi.

Haber Merkezi Haber Merkezi

15 Temmuz Amerikancı darbe girişiminin 8. yıl dönümünde darbenin Türk ordusunun kararlılığıyla engellendiği merkez medyada yer almadı. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Ulusal Kanal canlı yayınında konuya ilişkin açıklama yaptı.

Türk ordusunun AK Parti merkezli bir kampanya ile yıpratıldığını belirten Özgür Bursalı, bu tavırların vatan ihanete gideceğini söyledi.

- AK Parti merkezli Türk Ordusu'nu yıpratmaya çalışan vahim bir kampanya görüyoruz. Yalnızca halkı anan, ordunun adını anmayan, rolünü küçülten, itibarsızlaştıran, kenara atan bir hükümet medyası var karşımızda. Bu tavırlar vatana ihanete gider, hıyanettir, bedeli ağırdır.
- AK Parti merkezli Türk ordusunu yıpratmaya çalışan vahim bir kampanya görüyoruz. Yalnızca halkı anan, ordunun adını anmayan, rolünü küçülten, itibarsızlaştıran, kenara atan bir hükümet medyası var karşımızda. Bu tavırlar vatana ihanete gider, hıyanettir, bedeli ağırdır.

Darbe girişiminin Türk ordusunun silahlı gücü ile engellendiğinin altını çizen Bursalı, "Ordu düşmanlığı halk düşmanlığıdır. Akıllarını başlarına toplasınlar" ifadelerini kullandı.

- İlk gün de bu uğursuz kampanya başlatılmıştı. ABD'yi, NATO'yu anmadan 15 Temmuz resepsiyonları, anmaları yapmak anlamsız.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

vatan partisi Özgür Bursalı 15 temmuz darbe girişimi