Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı TÜRK-İŞ mitingini değerlendirdi

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, TÜRK-İŞ'in Çerkezköy’de yaptığı mitingi değerlendirdi. Özgür Bursalı, "Vatan Partisi, TÜRK-İŞ’le bütün gövdesiyle yurt çapında beraberdir." dedi.

Haber Merkezi Haber Merkezi
Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı TÜRK-İŞ mitingini değerlendirdi

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, TÜRK-İŞ'in Çerkezköy’de yaptığı mitingi değerlendirdi.

Özgür Bursalı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"TÜRK-İŞ’in Çerkezköy’de yaptığı görkemli mitingi ve Sayın Ergün Atalay’ın vatan ve emek mücadelesini birleştiren örnek konuşmasını kutluyoruz. TÜRK-İŞ bu kararlılıkla her türlü zorluğun ve kışkırtmaların da karşısında sapasağlam durmaktadır.

Sayın Ergün Atalay’ın mitingde işçi sınıfını siyasete davet etmesi, Meclis’te işçinin, üreticinin temsilcinin olmadığını vurgulaması ve artık karşı karşıya olduğumuz sorunun aslında bir hükümet sorunu olduğunu gösteren önemli bir vurgudur. Evet, sorun artık hükümet programıdır. Bu gerçek, bütün mücadele alanlarında kendisini göstermektedir.

Yine ABD merkezli tehditlerin, bölücü terör örgütü PKK’nın vatan bütünlüğümüze yönelik girişimlerini emek mücadelesinin en önde göğüslemesi, Türkiyemiz için bir şanstır.

Vatan Partisi, TÜRK-İŞ’le bütün gövdesiyle yurt çapında beraberdir. Bu mücadelede çözüme odaklanıyoruz. Sorunların köklü çözümü kaynak bulmaktır. Yurtdışında, işçilerimizin, milletimizin alın teriyle üretilen 500 Milyar Dolar Türkiye’ye getirilip üretim süreçlerine sokulursa, yine banka kasalarında 350 Milyar Dolar planlanır ve üretimde değerlendirilirse Türkiye’nin hiçbir sorunu kalmayacaktır.

İşçi sınıfının, emeklinin, işsizin, halkımızın bütün sorunlarının çözümü buradadır. Sistem içi çözüm kalmamıştır. İşçi Sınıfının, Üreticilerin, Milli Sanayici ve tüccarın Partisi Vatan Partisi hazırdır ve Üreticilerin Milli Hükümeti artık sıcak gündemdir."

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı TÜRK-İŞ mitingini değerlendirdi - Resim : 1

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı TÜRK-İŞ mitingini değerlendirdi - Resim : 2

vatan partisi Özgür Bursalı türk iş