Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek Türkiye hükûmetini uyardı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 2024 Paris Olimpiyatlarındaki LGBT dayatmasına karşı Türkiye Hükûmetine uyarılarda bulundu. 

Yağmur Biçen Yağmur Biçen

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 2024 Paris Olimpiyatlarındaki LGBT dayatmasına karşı Türkiye Hükûmetine uyarılarda bulundu:

"Türkiye Hükûmeti Olimpiyatlardaki LGBT rezaletini paylaşmadığını Fransa Hükûmetine bildirmelidir.

Fransa hükûmeti, Paris Olimpiyatlarını bütün insanlığı hedef alan bir emrivakiyle açtı. Emperyalizmin LGBT çürümesi Olimpiyat geleneğine ihanet edilerek insanlığa ve spor dünyasına dayatıldı. Olimpiyat Komitesinin de bu rezalete ortak olduğu görülüyor. 

 Fransa'nın tanrıları, tıpkı tarihte Atina ve Roma tanrıları gibi ve bugün ABD emperyalizminin tanrıları gibi eşcinsel olabilir. Ancak insanlık ve Türkiyemiz bu çürümeyi kesinlikle reddetmektedir. Olimpiyatların açılışındaki LGBT rezaletine karşı çeşitli hükûmetlerin aldıkları tavır, insanlığın ortak değerlerini temsil etmektedir. 

Türkiye hükûmeti, İstanbul Sözleşmesi'ni feshederek LGBT çürümesine karşı tarihi bir tavır almıştır. Fransa hükûmetinin LGBT çürümesini propaganda eden sorumsuz tavrı karşısında sessiz kalınamaz. 

Vatan Partisi olarak, Türkiye hükûmetinin Fransa hükûmetine Olimpiyat açılışındaki LGBT propagandasını kesinlikle kabul etmediğimizi, bu sorumsuz tavrı Olimpiyat tarihi önünde mahkum ettiğimizi bildirmesini talep ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Doğu Perinçek 2024 Paris Olimpiyatları