Ulusal Kanal yeniden Digitürk 52. kanalda!

Bayram müjdesini veriyoruz. Sayenizde Digitürk 52. kanalda yeniden yayındayız. Ulusal Kanal Digitürk'teki haklı yerini aldı.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Ulusal Kanal yeniden Digitürk 52. kanalda!

Görev Vakfı öncülüğünde Digiturk için 5 milyon lira toplama hedefli çağrımızı yaptığımız andan itibaren gönüllülerimiz izleyicilerimiz seferber oldu.
Vatanseverlik seferberliği başladı adeta.
Vatanın sesi, emeğin sesi, milli devletin sesi, üreticinin sesi Ulusal Kanalın yaklaşık 3,5 milyon Digitürk haneye daha girmesi için el birliği yaptık.
İlk aşama tamamlandı.
Bir buçuk milyon liralık peşinat ödendi.
Şimdi ikinci aşamaya geçiyoruz.
Kısa sürede 5 milyon lirayı tamamlamak için göreve devam ediyoruz.

Digitürk yayını gittiğinden bugüne telefonlarımız hiç susmadı. Digiturk yetkilileri de Ulusal Kanalın oradaki onlarca yüzlerce kanaldan herhangi biri olmadığını bir kez daha görmüş oldular. Süreci hızlandırmak ve çözmek için de ellerinden gelenleri yaptılar. Onlara da teşekkür ediyoruz.

En büyük Bayram sevincini Ulusal kanalın fedakar cefakar izleyicileri bizlere yaşattı.
Bayramdan sonra da kalan tutarı hızla tamamlayıp bir daha Digiturk ile böyle bir sorun yaşamamak üzere görevimizi tamamla tamamlayacağız.

Ulusal Kanal'ın yeniden Digiturk 52. kanalda yayında olduğu müjdesini, Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan, Serkan Aksarı'nın sunduğu Ana Haber'de izleyicilerle paylaştı.

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

- Sevinçliyiz, gururluyuz, müteşekkiriz. Bütün izleyicilerimizi, gönüllülerimizi, Aydınlık gazetemizin okurlarına, Ulusal Radyo'nun dinleyicilerine, Görev Vakfımızın mütevelli heyetine, üyelerine, Vatan Partisi'nin çok değerli üyelerine yürekten teşekkür ediyoruz. Sizler sayesinde koyduğumuz hedefin ilk aşamasını tamamlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bir bayram sevinci içerisindeyiz, bir bayram müjdesi veriyoruz!
- Bir süredir, çeşitli ödeme sıkıntılarından dolayı Digiturk 52. kanalda yayınımız yoktu, bu gece itibarıyla, yani 14 Haziran Cuma günü ilk saatlerinden itibaren ekranı açanlar Ulusal Kanal'ı görecekler.
- Görev Vakfı öncülüğünde yürüttüğümüz bu Digiturk çağrısına katkı sunan, destek olan, omuz veren bütün izleyicilerimize, gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz!
- Digiturk'te yüzlerce kanal var ama Ulusal Kanal çok başka... Orada "Türkiye, NATO'dan çıkmalı" diyen bir tane kanal var, emekçinin, emeklinin, üreticinin hakkını dobra dobra savunan bir tane kanal var, "Türkiye'nin ihtiyacı devrimdir" diyen bir tane kanal var, "Milli devleti yeniden inşa edeceğiz" programını, yol haritasını, mücadelesini veren bir tane kanal var...
- Bayramdan sonra da ikinci aşamayı da tamamlayacağız ve onun da mutluluğunu, gururunu hep birlikte yaşayacağız.
ulusal kanal Dayanışma