Teröristler etkisiz hale getirildi! Operasyonun ayrıntıları belli oldu

Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde başarılı operasyonlara imza atıldı. Ayrıntıları açıklayan Milli Savunma Bakanlığı, 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Teröristler etkisiz hale getirildi! Operasyonun ayrıntıları belli oldu

Yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütüyle mücadele kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) başarılı operasyonları hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde kritik operasyonlara imza atıldı. Operasyonların ayrıntılarını Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu.

Teröristler etkisiz hale getirildi! Operasyonun ayrıntıları belli oldu - Resim : 1

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

MSB'den operasyona ilişkin yapılan açıklamada, "Terörist neredeyse hedefimiz orası. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Milli Savunma Bakanlığı operasyon son dakika terörist