Sabiha Gökçen'deki uçuşların yüzde 10'u iptal edildi! Olumsuz hava koşulları kırmızı alarma geçirdi

İstanbul'da yarın sabah saatlerinde beklenen olumsuz hava koşulları Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki hava trafiğinde düzenlemeye gidilmesine neden oldu. Yapılan açıklamada, saat 13.00'e kadar olan uçuşların yüzde 10'unun iptal edildiği belirtildi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Sabiha Gökçen'deki uçuşların yüzde 10'u iptal edildi! Olumsuz hava koşulları kırmızı alarma geçirdi

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi HEAŞ'tan (Havaalanı işletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş) önemli bir açıklama geldi. İstanbul'da yarın sabah saatlerinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle, havalimanındaki uçuşlarla ilgili yeni düzenlemeye gidildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi HEAŞ, yarın yapılacak uçuşların yüzde 10'unun, Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) kararı gereği iptal edildiğini duyurdu.

HEAŞ'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Sabiha Gökçen Havalimanında 11.07.2024 (yarın) beklenen olumsuz meteorolojik şartları nedeniyle, MADKOM toplantısında karar alınmıştır. MADKOM'da alınan karara göre; saat 13.00'e kadar olan uçuşların yüzde 10'u iptal edilecektir. Uçuşunuzu havayolunun web sitesi ve çağrı merkezinden takip edebilirsiniz" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

sabiha gökçen havalimanı istanbul Hava durumu