Özgür Özel'den Tuncay Özkan'a üstü kapalı uyarı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı'na hakaret eden CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ı üstü kapalı uyardı. Özel, "halkın gerçek sorunlarına odaklanmak istiyoruz" dedi.

Haber Merkezi Haber Merkezi
Özgür Özel'den Tuncay Özkan'a üstü kapalı uyarı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Biz sadece bu halkın gerçek sorunlarına odaklanmak istiyoruz. Yokluğa, yoksulluğa, açlığa, sefalete rağmen inadına oylar kullanmak, kutuplaşan toplumdan medet umanlara karşı bizim hedefimiz herkese birden sahip çıkmaktır." sözleriyle, Cumhurbaşkanı'na hakaret eden CHP milletvekili Tuncay Özkan'a üstü kapalı yanıt verdi.

Balıkesir'de konuşan Özgür Özel'in gündeminde partisinin düzenleyeceği tüzük kurultayı vardı.

Özgür Özel, "Cumhuriyet Halk Partisi yapacağı büyük değişim kurultayıyla önce tüzüğünü demokratikleştirerek Türkiye'ye vadettiği demokrasiyi kendi yaşamaya başlıyor. Ardından yapacağı büyük program kurultayının başlangıcıyla bu ülkeyi nasıl yöneteceğini, yoksulluğu nasıl bitireceğini, gelir adaletsizliğini nasıl ortadan kaldıracağını, kendi kendine yeten bir tarım ülkesinden ithalata muhtaç bir ülke haline gelmekten nasıl kurtulacağını, hayvancılığından arıcılığa kadar tüm sektörleri yeniden nasıl ayağa kaldıracağını çalışacağı bir program hazırlıyor, hazırlanıyor." dedi.

Özgür Özel, gençlerin gelecek kaygısıyla ilgili de konuştu. Özel, "Gençlerimizin geleceği, emeklimizin maaşı, çalışanımızın alnının terinin karşılığı için kavgayı burada vereceğiz, meydanlarda, mitinglerde vereceğiz ancak oyuna gelmeyeceğiz. Biz hep birlikte bu saltanatı yıkacağız. Biz hep birlikte halkın iktidarını kuracağız. Hep birlikte üretecek, hep birlikte kazanacak, hep birlikte bölüşeceğiz." dedi.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

Özgür Özel Tuncay Özkan chp