Narin Güran ile ilgili yeni gelişme! Aileden bir kişi daha gözaltına alındı! İşte gözaltına alınan kişi

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve o tarihten bu yana aranan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, elde edilen yeni deliller nedeniyle aileden bir kişi gözaltına alındı. İşte ayrıntılar...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Narin Güran ile ilgili yeni gelişme! Aileden bir kişi daha gözaltına alındı! İşte gözaltına alınan kişi

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta 15.00 sıralarında Narin Güran'dan haber alamayan ailesi durumu yetkililere bildirmişti. İhbar üzerine bölgede, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerden itfaiye ekiplerince başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Her detayın en ince ayrıntısına kadar incelendiği soruşturmada, Tavşantepe Mahallesi sakinlerinin ifadeleri alınmaya da devam ediyor.

GÖZALTINA ALINAN AĞABEYİ SERBEST BIRAKILMIŞTI

8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Narin'in 18 yaşındaki ağabeyi E.G. gözaltına alınmıştı. Narin'in ağabeyinin kolundaki ısırık izinin Narin'e ait olup olmadığının tespiti için şüpheli İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

Narin Güran ile ilgili yeni gelişme! Aileden bir kişi daha gözaltına alındı! İşte gözaltına alınan kişi - Resim : 1

Narin'in ağabeyi E.G'nin kolundaki ısırık izinin Narin'e ait olup olmadığının tespiti için gönderildiği İstanbul Adli Tıp Kurumundaki işlemleri tamamlanmış ve incelemenin ardından hazırlanan raporda ısırık izinin Narin'e ait olmadığı belirlenmişti.

İstanbul'daki Adli Tıp Kurumu'nun incelemesinin ardından tekrar Diyarbakır'a gönderilen Narin'in ağabeyi E.G, jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

NARİN'İN AMCASI GÖZALTINA ALINDI!

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller nedeniyle Tavşantepe köyü muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası olan S.G. gözaltına alındı.

Şüphelinin, jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Narin Güran diyarbakır son dakika