Mustafa Sarıgül'den yeni açıklama: "Tam bir alçaklık"

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medyada dolaşıma sokulan videoyla ilgili yeni açıklama yaptı. Savcılık tarafından soruşturma başlatıldığını belirten Sarıgül, “Görüntülerde montaja maruz bırakılan kişi bir devlet memuru değil.” dedi.

Murat Güneş Murat Güneş
Mustafa Sarıgül'den yeni açıklama: "Tam bir alçaklık"

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medyada dolaşıma sokulan videoyla ilgili yeni açıklama yaptı. 

Gece saatlerinde yazılı açıklama yapan Sarıgül, görüntülerin montaj olduğunu açıklamıştı. Görüntülerdeki kişinin ise “koruma polisi” olduğu iddia ediliyordu. Sarıgül Gerçek Gündem'e yaptığı açıklamada, "Montajı yapılan kişi 25 yıldır bizimle olan koruma ekibinden arkadaşımız" dedi.

Sarıgül, "Görüntüler tamamıyla montaj. Kimin bunu yaptığını elbet bulacağız. Savcılık gerekli soruşturmayı başlattı. Görüntülerde montaja maruz bırakılan kişi bir devlet memuru değil. Bizimle beraber 25 yıldır koruma ekibimizde yer alan arkadaşımız" dedi.

SARIGÜL'DEN AÇIKLAMA

Sarıgül, söz konusu videoya ilişkin X hesabından 'Tam bir ALÇAKLIK' notu ile bir paylaşım daha yaptı. Sarıgül, “50 yıllık siyasi hayatımda çok zorluklarla çok engellerle karşılaştım ama böylesine aşağılık bir olayla karşılaşmadım” diyen Sarıgül, "Gerçekler mutlaka gün yüzüne çıkacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

Mustafa Sarıgül chp Erzincan