MHP'den "Osman Kavala'yı ziyaret edeceğim" diyen AK Partili Tuğrul Türkeş'e yanıt

AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, tutuklu bulunan Osman Kavala'yı bir ara ziyaret edeceğini söyledi. Tuğrul Türkeş'e yanıt MHP'den geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Azgın söylemlerle Kavalacı olmak, milletin hakkına girmenin kendisidir." dedi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
MHP'den "Osman Kavala'yı ziyaret edeceğim" diyen AK Partili Tuğrul Türkeş'e yanıt

AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, Gezi Parkı davasından tutuklu bulunan Osman Kavala ile ilgili Gazete Duvar'dan Can Bursalı'ya açıklamalarda bulundu.

Tuğrul Türkeş, "Kavala'yı ziyaret etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan rica ettiğini ve uygun bir zamanda görüşmek için izin istediğini belirten Tuğrul Türkeş, "Bir ara ziyaret edeceğim. Osman Kavala'yı ilk kez o ziyarette görmüş olacağım. İşte gerçek millilik, yurtseverlik bu. Bana öğretilen milliyetçilik bu." dedi.

TUĞRUL TÜRKEŞ'İN AÇIKLAMALARINA MHP'DEN YANIT

AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in Osman Kavala'yı ziyaret edeceği yönündeki açıklamalarına MHP'den yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, şunları söyledi:

- Kirli ilişki ağı ve yaptıklarıyla daima Türkiye’nin milli beraberliği ve istikrarını hedef alan bir şahsın kanunda karşılığı bulunan cezasını alması ve bu cezasını çekmesi kadar tabi bir durum olamaz.
- Kim olduğu çok iyi bilinen Osman Kavala gibi bir ismin rezilliklerini bugünlerde gizlemeye yeltenenler, aynı ismin kepazelikleri altında kendilerini tüketmekten kurtulamazlar. Azgın söylemlerle Kavalacı olmak, milletin hakkına girmenin kendisidir.
- PKK toplantılarından tutun, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi öncesi çalışmalara varıncaya dek, ülkemize zarar veren ne kadar olay olduysa hepsinde varlığı ortaya çıkan birisi elbette cezasını sonuna kadar çekecektir.

Tuğrul Türkeş osman kavala mhp