Metrobüs kazasıyla ilgili yeni gelişme! 6 kişi daha gözaltına alındı

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde meydana gelen ve 1 hayatını kaybettiği, 2'si ağır 51 kişinin yaralandığı metrobüs kazasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında, 6 kişi daha gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemleri için emniyette götürüldü.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Metrobüs kazasıyla ilgili yeni gelişme! 6 kişi daha gözaltına alındı

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde dün sabah saatlerinde feci bir trafik kazası meydana gelmişti. Beylikdüzü istikametinde ilerleyen metrobüs, Sefaköy mevkisinde karşı yönden gelen metrobüse yandan çarpmıştı.

Korkunç kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır toplam 51 kişi de yaralanmıştı.

6 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının, kazaya ilişkin soruşturması sürüyor.

Soruşturma kapsamında, yol bakım çalışmasında görev yapan metrobüs komuta amiri, bölge şefi, proje müdürü, şantiye şefi ile yol bakım onarım müdürlüğünde görevli müdür ve müdür yardımcısı hakkında gözaltı kararı verildi.

Bunun üzerine harekete geçen emniyet güçleri, 6 şüpheliyi yakaladı.

Şüpheliler, işlemleri için emniyette götürüldü. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Metrobüs kazasıyla ilgili yeni gelişme! 6 kişi daha gözaltına alındı - Resim : 1

Kaza kapsamında daha önceden gözaltına alınan 4 kişiden metrobüs sürücüsü ile denetim amiri, emniyetteki işlemleri sonrası savcılık talimatıyla salıverilmiş, D.M.Ç ile diğer denetim amiri Ş.Y. adliyeye sevk edilmişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Metrobüs trafik kazası küçükçekmece