Mehmetçik'ten teröristlere bir darbe daha! Operasyonların ayrıntıları belli oldu

Mehmetçik, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde başarılı operasyonlara imza attı. Milli Savunma Bakanlığından operasyonlarla ilgili yapılan açıklamada, Suriye'nin kuzeyinde 4 PKK/YPG'li, Irak'ın kuzeyinde ise 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Mehmetçik'ten teröristlere bir darbe daha! Operasyonların ayrıntıları belli oldu

Yurt içinde ve sınır ötesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör örgütleriyle kararlı mücadelesi tüm hızıyla sürüyor.

Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyon bölgelerinde artan başarılı operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Mehmetçik, bölücü terör örgütüne ağır bir darbe daha indirdi.

Mehmetçik'ten teröristlere bir darbe daha! Operasyonların ayrıntıları belli oldu - Resim : 1

Mehmetçik tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonların ayrıntıları Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından duyuruldu. Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde toplam 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

MSB'den operasyonlarla ilgili yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörü kaynağında yok etmek için kesintisiz operasyonlarla mücadeleye devam ediyor. Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 4 PKK/YPG'li terörist ile Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde belirlenen 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

terörist operasyon Milli Savunma Bakanlığı