Koç'un düşünce kuruluşu Kamala Harris'i övdü

Koç Holding bünyesinde kurulan, CIA bağlantılı Global İlişkiler Forumu, ABD Başkan Adayı Kamala Harris’le ilgili değerlendirme yayımladı. "Kamala Harris başkan olduğu takdirde önemli bir görev üstlenmesi ve Türkiye ile Beyaz Saray arasında bir iletişim kanalı olması beklenebilir." denildi.

Haber Merkezi Haber Merkezi
Koç'un düşünce kuruluşu Kamala Harris'i övdü

Rahmi Koç’un şeref başkanı olduğu ve Koç Holding bünyesinde kurulan Global İlişkiler Forumu, ABD Başkanı Adayı Kamala Harris’in “kariyerini” öne çıkaran bir değerlendirme yayımladı.

Global İlişkiler Forumu Başkan Yardımcısı Profesör Doktor Füsun Türkmen imzasıyla yayınlanan yazıda Harris'i LGBT destekçisi olduğu ve seçildiği taktirde Türkiye-ABD ilişkilerinin ‘iyileşebileceği’ belirtildi.

ABD’nin gölge hükümeti olarak adlandırılan Dış İlişkiler Konseyi CFR’ye üye olan Global İlişkiler Forumu, CFR yöneticileriyle her yıl düzenli olarak toplantılar yaparak raporlar yayınlıyor.

ABD başkanları, bakanlar ve CIA yöneticileri yetiştirdiği bilenen CFR’nin üyeleri arasında ABD Başkanı Joe Biden, iş adamları Henry Ford, David Rockefeller, Gianni Agnelli, Eski Gürcistan Devlet Başkanı Eduard Şevardnadze yer alıyor.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

koç holding Kamala Harris abd