İstiklal'e bomba koyan terörist böyle yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstiklal Caddesi'nde yaptığı açıklamada bombalı saldırıyı yapan teröristin yakalandığını bildirmişti. O teröristin yakalanma anlarının videosu paylaşıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstiklal Caddesi'nde yapılan saldırıdan sonra saldırgan teröristin yakalandığını duyurmuştur. Saldırganın yakalanma görüntüleri paylaşıldı. Görüntülerde Terörle Mücadele ekiplerinin bir binaya baskın yaptıkları ve teröristi saklandığı yerde gözaltına aldıkları görülüyor. Teröristin saklandığı yerde çok sayıda mühimmat ve para ele geçirildiği görüntülerde yer alıyor.

Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, "Bu eylem yapıldığı andan itibaren İstanbul Emniyet Müdürlüğümüz ve tüm birimlerimiz kaynaklandığı yer, talimatın alındığı yer ve eylemi gerçekleştirenlerle ilgili bir çalışma ortaya koydular. İlk değerlendirmelerden itibaren aynı iz üstündeyiz. Eylemin talimatının Kobani'den geldiği konusunda bir değerlendirmemiz var. Eylemi yapanın Afrin'den geçtiği konusunda bir değerlendirmemiz var." demişti. 

Kaynak: Anadolu Ajansı

13 Kasım İstiklal Caddesi Saldırısı içişleri bakanlığı süleyman soylu terörle mücadele