Fransa Dayanışma ve İlerleme Partisi Genel Başkanı Jacques Cheminade, Ulusal Kanal'a konuştu: "Bu gösteriler Macron döneminin sonuna işaret ediyor"

Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreninde yapılan LGBT propagandasına Fransa Dayanışma ve İlerleme Partisi Genel Başkanı Jacques Cheminade'dan tepki geldi. Olimpiyat fikrinin yozlaştığını söyleyen Cheminade, "Bu görüntüler Macron döneminin sonuna işaret ediyor" dedi.

Fransa Dayanışma ve İlerleme Partisi Genel Başkanı Jacques Cheminade, Paris Olimpiyatları’nda yapılan LGBT propagandasına sert tepki gösterdi. Görüntüleri 'yozlaşma' olarak değerlendirdi.

- Genelde ülkemin içişleri adına yorum yapmam ama bu kez yapıyorum. Bu, olimpiyat fikrinin yozlaşmasıdır. Sanki Roma İmparatorluğu'nun sonunu izliyoruz.

Ulusal Kanal'a özel açıklamalar yapan Cheminade, Emmanuel Macron yönetimini eleştirdi. "Bu görüntüler Macron döneminin sonuna işaret ediyor" dedi.

- Hz. İsa'nın son akşam yemeği tasvirinin LGBT'liler tarafından canlandırılmış olması adeta bir şaka. Masadan yemeğin içinden çıplak bir erkek çıkıyor. Bu tür gösteriler aslında Macron döneminin sonuna işaret ediyor.

Batı'nın ekonomik krizle boğuştuğunu kaydeden Cheminade, Topluma LGBT propagandası dayatıldığını ifade etti.

- Batı toplumunun, Batı kültürünün ekonomik krizin ortasında hiçbir şey sunamadığının göstergesi. Bu, aslında Macron rejiminin sona ermekte olduğunu gösteriyor.

Fransa Dayanışma ve İlerleme Partisi Genel Başkanı Cheminade, LGBT propagandasının okullarda da yapıldığına dikkat çekti.

- LGBT'liler sadece gösteri yapmakla kalmıyor. ABD ve Fransa'da okullara gidip sempozyumlar veriyorlar.

Cheminade, LGBT propagandasına karşı olanların aşırı sağcı ve Putin yanlısı ilan edildiğini kaydetti.

- Eğer buna Avrupa'da itiraz ederseniz sizi aşırı sağcı veya Putin yanlısı olmakla suçluyorlar. Ben aşırı ve Putin taraftarı değilim. Ben toplumsal uzlaşmanın bu şekilde ortadan kaldırılmasına karşı çıkıyorum, bunu kabul etmiyorum.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

fransa 2024 Paris Olimpiyatları lgbt