Erdoğan'dan muhafazakar devrimci genç açıklaması

Toplu açılış töreni için Diyarbakır'a ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerle buluştu. "İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye" programında önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan muhafazakar devrimci genç açıklaması

Toplu açılış töreni için Diyarbakır'a ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye" programında önemli açıklamalarda bulundu. Çıkar hesaplarının yükünü milletin omuzlarına yıkma peşinde olanlara meydan bırakmayacağını söyleyen Erdoğan, "Kimsenin değil, kendi oyun planımızı takip ederek özgürlüğümüze sahip çıkacağız. Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yükseltecek, yükseğe taşıyacağız. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

- Diyarbakır'a ayak bastığımız andan itibaren çok farklı bir atmosfer yaşıyoruz. Bugün Diyarbakır kıpır kıpır yerinde duramıyor. Öncelikle şahsım ve heyetime gösterdiğiniz sevgi ve coşku için teşekkür ediyorum.
- Bugün Diyarbakır'da 70 bini bulan katılımla muhteşem bir açılış töreni yaptık. Diyarbakırlı kardeşlerimle samimi bir muhabbetimiz oldu. Hem kendileriyle hizmete açtığımız eser ve hizmetlerin heyecanını paylaştık, hem de şöyle geçmişten bugüne Diyarbakır muhasebesi yaptık.
- Amasra'daki maden kazası sebebiyle programımızı ertelediğimiz için festivale yetişemedik. Gençlerimizin sahip çıkmasıyla nasıl coşkulu bir şekilde yapıldığını takip ettim.
 - Muhafazakar devrimcilerin özellikle kimliği millidir, yerlidir ve vatanseverliktir. Muhafazakar devrimcilerin hedefi ülkesini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaktır.
erdoğan ak parti Muhafazakar