Erdoğan: "Teröristler kendilerini bekleyen akıbetten kurtulamayacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya'da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nin ardından medya merkezinde basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "DEAŞ'la mücadele bahanesi altında terör örgütüne destek verenler de dökülen her damla kana ortaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı basın toplantısında, "terör örgütü Suriye ve Irak'ta köşeye sıkıştıkça, çaresizliğini bu tür kalleş eylemlerle gizlemeye çalışmaktadır." ifadesini kullandı. Teröristlerin kendilerini bekleyen akıbetten kurtulamayacaklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şu şekilde devam etti:

- DEAŞ'la mücadele bahanesi altında terör örgütüne destek verenler de dökülen her damla kana ortaktır. Tüm dost ve müttefiklerimizin, Türkiye'nin haklı mücadelesine samimi desteğini bekliyoruz.
- Terör tehdidini kaynağında bertaraf etme stratejimizi kararlılıkla uygulamaya devam edeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar, kimin arkasına saklanırsa saklansınlar teröristler kendilerini bekleyen acı akıbetten kurtulamayacaktır.
- Ülkemizin ve bölgemizin geleceğinde terörün hiçbir türlüsüne yer olmadığının altını tekrar çizmek istiyorum.

Kaynak: Anadolu Ajansı

cumhurbaşkanı erodğan 13 Kasım İstiklal Caddesi Saldırısı G 20 Liderler Zirvesi