Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ın amcası tutuklandı! İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve o tarihten bu yana aranan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Narin'in amcası S.G. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ın amcası tutuklandı! İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta 15.00 sıralarında Narin Güran'dan haber alamayan ailesi durumu yetkililere bildirmişti.

İhbar üzerine bölgede, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerden itfaiye ekiplerince başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Her detayın en ince ayrıntısına kadar incelendiği soruşturmada, Tavşantepe Mahallesi sakinlerinin ifadeleri alınmaya da devam ediyor.

NARİN'İN AMCASI GÖZALTINA ALINMIŞTI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde önemli bir gelişme yaşanmıştı.

Soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller nedeniyle Tavşantepe köyü muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası olan S.G. gözaltına alınmıştı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Narin'in amcası S.G. Diyarbakır Adliyesi'ne sevk edilmişti.

KAYIP NARİN'İN AMCASI TUTUKLANDI

Savcılıkta ifade işlemleri tamamlanan zanlı, daha sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın, soruşturma kapsamında gözaltına alınan amcası çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Narin Güran son dakika diyarbakır