Devlet Bahçeli: CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde DEM'in kullanımındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Lideri Özgür Özel'in açıklamalarına tepki gösterdi

Murat Güneş Murat Güneş
Devlet Bahçeli: CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde DEM'in kullanımındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıklamasına tepki gösteren Bahçeli, "Demlenen CHP demokrasimize leke sürmekte, milli birliği kundaklamakta. CHP'nin Şifreleri PKK'nın elinde, DEM'in kullanımındadır. CHP milli güvenliğe zarardır." dedi.

Bahçeli'nin açıklaması şöyle;

Bölücülüğü sokağa taşıma gayretleri son günlerde hızlanmıştır. Bu tahrikleri dikkatle takip ettiğimiz herkes tarafından bilinmelidir. Kapalı devre işbirliği halinde olan ve siyasi ortaklık kuran CHP ile DEM ateşle oynadığı malumlarınızdır. Tam bu günlerde CHP Genel Başkanı’nın ‘Kürtler ben eşit hissetmiyorum diyorsa onlar eşit hissedene kadar hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz’ açıklaması yakından tanıdığımız bölücü bir ağızdır.

Türkiye'nin bölünmesi hususunda iş birliği halinde olan DEM ve CHP'nin ateşle oynadığı malumlarınızdır. DEM'lenen CHP milli güvenliğimize zarar vermektedir. DEM'lenen CHP demokrasimize leke sürmekte, milli birlik ve kardeşlik hukukumuzu kundaklamaktadır. CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde, DEM'in kullanımındadır. 

devlet bahçeli mhp chp Özgür Özel