Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP belediyelerine eleştiri!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin seçim vaatlerini yerine getirmediğini söyledi. Erdoğan, Maliye Bakanlığının belediye borçlarını tahsil etmeye başlayacağını da açıkladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu’ndan geçen sokak hayvanlarıyla ilgili kanun teklifinin görüşmelerini ele aldı.

- Bölücü terör örgütünün beşikteki bebeği katletmesine, canlı bombaların şehirlerde masum sivilleri aramızdan almasına, Gazze'de sayısı 40 bini geçen masun insanın katledilmesine ses çıkarmayanlar, dağdaki eli kanlı katil sürülerine methiye düzenler bize vicdan ve merhamet nutku çekemez.
- Köpek yüzünden hayatını kaybetmiş kızının acısını, annenin babanın üstüne yürüyen karakter fukarasının diline en son alacağı kelime merhamettir. İnsan sevmiyorlar ki bir köpeği nasıl sevecekler? Burası gazi Meclis'tir. Kimse gazi Meclis'in şanına ve konumuna gölge düşüremez. Gerekli tedbirler çok daha sıkı bir şekilde alınmalıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP belediyelerine eleştiri! - Resim : 1

"LİYAKAT DEYİP BELEDİYELERİ AKRABA ÇİFTLİĞİNE ÇEVİRDİLER"

Partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan, CHP’li belediyeleri eleştirdi. Erdoğan, CHP’nin seçim vaatlerini yerine getirmediğini savundu.

- Suyu ucuzlatmaktan bahsediyorlardı suya 400-500 zam yapıyorlar. Liyakat diyorlar belediyeleri akraba çiftliğine çeviriyorlar. Belediye başkanlarınıza söyleyin bedava yapacağız deyip milletten oy istedikleri sonra ayda 3-4 kez zam yaptıkları hizmetlerin fiyatını düşürsünler.

SGK BORÇLARININ TAHSİLİ BAŞLIYOR

Erdoğan, belediyelerin SGK’ya olan borçlarının Maliye Bakanlığı tarafından tahsil edilmeye başlanacağını da açıkladı.

- Belediyelerin, SGK'ye olan birikmiş borçlarını ödesinler. Belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız bu borçların tahsiline başlayacaktır. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok. Hazine ve Maliye Bakanlığı, bunların tahsilini kaynağından yapacaktır.
cumhurbaşkanı erdoğan chp ak parti