CKD 6. temsilciliğini Ankara'da açtı

Ankara Ergenekon’da kadınlar Cumhuriyet Kadınları Derneği çatısı altında birleşti. Mahallenin Zekiye anası sorunlarını çözmek için mücadeleye başladı. Cumhuriyet Kadınları Derneği Ergenekon Mahalle Temsilciliği açıldı.

Haber Merkezi Haber Merkezi

Ankara Ergenekon’da kadınlar Cumhuriyet Kadınları Derneği çatısı altında birleşti. Mahallenin Zekiye anası sorunlarını çözmek için mücadeleye başladı. Cumhuriyet Kadınları Derneği Ergenekon Mahalle Temsilciliği açıldı. Zekiye ana mahalleliye uyuşturucu, LGBT ve dijital bağımlılığa karşı mücadele edeceklerinin sözünü verdi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Ankara’nın mahallelerinde temsilcilikler açmaya başladı.

Yenimahalle Şentepe semti Ergenekon Mahallesi’nde temsilcilik açılışı yapıldı. Mahallenin önder kadınlarından Zekiye Ülker, temsilciliğin başkanı oldu. Ülker, uyuşturucu ve LGBT’ye karşı mahallenin çocuklarını korumakta, annelere yardımcı olmakta kararlı…

Ergenekon Mahallesi Tepe Kule Tesislerinde yapılan açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başladı. Cumhuriyet Kadınları Derneği Ergenekon Mahalle Temsilcisi Zekiye Ülker, LGBT ve uyuşturucuya karşı mahallede çalışmalar yapacaklarını anlattı.

Genel Başkanı Profesör Doktor Tülin Oygür de Atatürk ışığında çalışmalarının devam edeceğine belirtti.

Mahalle sakinlerinden Kübra Bulut, temsilcilikte matematik ve İngilizce dersleri gönüllü ve ücretsiz verileceğini söyledi.

Açılışa Güçlü Toplum Güçlü Aile Derneği Başkanı Hanım Çınar, Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Merkezi yöneticileri, şube başkanları, Vatan Partisi Yenimahalle İlçe Başkanı Savaş Oruç, Şentepe Gönüllüleri Derneği yöneticileri ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Kurdele kesiminin ardından 17 mahalleli Cumhuriyet Kadınları Derneği'ne üye oldu.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

CKD ankara