Cihantimur ekranlara dönmeye hazırlanıyor: Eylem Tok ve oğlu ABD'de tutuklu

İstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesine neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ile kendisini önce Mısır'a, ardından ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, ABD'de yargılanıyor.  Baba Bülent Cihantimur hakkında ise yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Cihantimur ekranlara dönmeye hazırlanıyor: Eylem Tok ve oğlu ABD'de tutuklu

‘Doctor B’ ekranlara geri dönüyor. Ünlü estetik cerrah Bülent Cihantimur ve yazar Eylem Tok'un oğulları Timur Cihantimur'un karıştığı kazanın etkileri hâlâ sürüyor. Türkiye'nin gündemine oturan bu olayda Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok ile birlikte önce Mısır'a, sonra ABD'ye kaçmış ve Boston'da yakalanarak cezaevine konulmuştu.

Yurt dışına çıkış yasağı konulan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, sosyal medya hesabından “Doctor B ile Bu Ben Miyim? Yakında başlıyor.” şeklinde bir duyuru yaptı.

Bülent Cihantimur'un hazırlayıp sunduğu 'Bu Ben Miyim?' adlı program, Türkiye'nin önde gelen eğlence ve yaşam tarzı kanalı TLC'nin ilk yerli programı olarak 2 sezon boyunca yayınlanmıştı.

Eylem Tok cinayet yargılanma