CHP'den Kemal Kılıçdaroğlu ve Tanju Özcan açıklaması

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyada kendisini eleştiren Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan'a tepki gösterdi. "Serseri mayın gibisin. Dengeni yitirmişsin. Cenazeme katılmanı istemiyorum." dedi.

Murat Güneş Murat Güneş
CHP'den Kemal Kılıçdaroğlu ve Tanju Özcan açıklaması

CHP'li isimler birbirine girdi, sosyal medyadan birbirlerine gönderme yaptılar, konu uzadı, devreye CHP Sözcüsü girdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medyadan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Özcan, "50 sadık vekili varmış! Sen Tanrı mısın, tarikat lideri mi? Ne demek sadık vekil." dedi.

Kılıçdaroğlu, Özcan'ın bu açıklamalarına sessiz kalamadı. Sosyal medyadan mesaj gönderdi. Kılıçdaroğlu, "Söylemediğim bir söz için ve dahi çıkan yalan haberi de tekzip ettiğim halde şu söylediklerine bak. Serseri mayın gibisin. Dengeni yitirmişsin. Cenazeme katılmanı istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Tanju Özcan da Kılıçdaroğlu'na karşılık verdi. "Siz hiç Atatürkçü olmadınız" diyen Özcan, "Hayatta sizin kadar yalan söyleyen kimseyi tanımadım. Siz benden önce vefat ederseniz ben o cenazeye gelmem çünkü hoca helallik istediğinde 'Hakkımı helal ediyorum' diyemem" sözleriyle Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Tartışmalar üzerine devreye CHP Sözcüsü Deniz Yücel girdi. Tanju Özcan'ın, Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamaların, partinin yetkili kurullarında değerlendirileceğini belirtti. Yücel, "Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştiri sınırlarını aşan kırıcı ve rencide edici ifadeler kullanmasına üzülerek tanıklık ettik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

chp kemal kılıçdaroğlu tanju özcan Deniz Yücel