Büyük Aile Platformu Sekreteri Serdar Eryılmaz: "Olimpiyatlarda spordan çok LGBT konuşuldu"

Paris’te düzenlenen olimpiyatın açılışında LGBT propagandası yapılması tartışmaları devam ediyor. Büyük Aile Platformu Sekreteri Serdar Eryılmaz, “Fransa, batılı güçlerin talebini yerine getirmek için cinsiyetsiz ve kültürsüz bir olimpiyat açılışı yaptı” dedi.

LGBT dayatması Olimpiyatlara sıçradı, Fransa'ya bütün dünyadan tepki yağdı.

Emperyalizmin LGBT dayatmasıyla aileyi hedef aldığını vurgulayan Büyük Aile Platformu Sekreteri Serdar Eryılmaz, "insanlığı kültürsüzleştirmek ve cinsiyetsizleştirmek istiyorlar" dedi.

- Bundan sadece Müslüman dünya değil Hristiyan dünyası da rahatsız oldu. Çünkü Hz. İsa’nın son akşam yemeğiyle ilgili dalga geçer gibi LGBT’nin bütün türevlerinden birisini koyarak dini bir olayı aşağılama olayıyla karşı karşıya kaldık.
- Tüm dünyada ve insanlığın bunu normla görmesini istiyor. Artık biz biliyoruz ki bizim kültürümüze savaş açan sosyokültürel bir terör meselesidir bu konu. Artık bu bireysel hak ve özgürlükler kılıfı içerisinde değerlendirilecek sadece bireylerin cinsel tercih meselesi değil. Şu an dünya üzerinde Rusya gibi Macaristan gibi Çin gibi 24 ülkede LGBT propagandası yasaklandı. Biz bizim ülkemizde de bunun yasaklanmasını istiyoruz.

Serdar Eryılmaz, olimpiyatlarda spordan çok LGBT mesajlarının konuşulduğuna dikkat çekti.

- Olimpiyatlar tüm dünya ülkelerinin kendi kültürel yönlerini sergiledikleri bir yer. Spor olarak hangi alanda hangi dalda mücadele ederlerse etsinler en nihayetinde oraya kültürel kıyafetleriyle kültürel duruşlarıyla oradalar. Ancak küresel çetelerin yapmak istedikleri başka. Ev sahipliği yapan Fransa’ya diyor ki buraya gelen bütün dünya ülkelerinin kültürel değerleri bir tarafa sen açılışı bununla yapacaksın diyor.
Büyük Aile Platformu lgbt 2024 Paris Olimpiyatları