Binali Yıldırım'a Aliyev'den hastanede ziyaret

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan’ın programı için Karabağ’da bulunan Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım trafik kazası geçirdi. Yıldırım ve Ak Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ı taşıyan araç virajı alamayarak kaza yaptı.

Binali Yıldırım'a Aliyev'den hastanede ziyaret
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Binali Yıldırım'ın da içinde olduğu araç Azerbaycan'da kaza yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan programı kapsamında Karabağ’da bulunan Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, trafik kazası geçirdi. Yıldırım'ın aracında Meclis Türkiye Azerbaycan Dostluk Grubu Başkanı ve Ak Parti Vekili Şamil Ayrım'ın da olduğu öğrenildi.

Kazanın ardından Azerbaycan'da hastaneye kaldırılan Yıldırım ve Ayrım'ın sağlık durumunun iyi olduğu tedbir amaçlı bir gün hastaneye yatırıldıkları bildirildi. Yıldırım ve Ayrım bugün Türkiye'ye dönecek.

Kaza sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Binali Yıldırım, "Allah'a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de Azerbaycan'da trafik kazası geçiren Binali Yıldırım ve Şamil Ayrım'ı hastanede ziyaret etti.

Azerbaycan binali yıldırım Şamil Ayrım recep tayyip erdoğan İlham Aliyev