ASİAD ödülleri sahiplerini buldu! Törende Türkiye, Azerbaycan ve KKTC'den katılımcılar yer aldı

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Dünyası Derneği'nin "Sosyal sorumluluk ve otizm farkındalığı" konusundaki ödülleri sahibini buldu. Ödül törenine KKTC Meclis Bakanı Zorlu Töre de katıldı. Ödül alanlar arasında Yeşim Eryılmaz’da vardı. Eryılmaz'a ödülü ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya takdim etti.

Haber Merkezi Haber Merkezi

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Dünyası Derneği'nin her yıl düzenlediği "Sosyal sorumluluk ve otizm farkındalığı" ödül töreni İstanbul'da yapıldı.

Ödül törenine Türkiye, Azerbaycan ve KKTC'den katılımcılar yer aldı. Etkinliğin onur konuğu KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre oldu. Töre'ye de Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı onur ödülü verildi.

Zorlu Töre, ödül töreninde yaptığı açıklamada, "Bize Kuzey Kıbrıs'ın topraklarını emanet eden, hediye eden şehitlerimizdir, gazilerimizdir. O yüzden göndere çektiğimiz sancak bir daha inmeyecek. Ne demiş şair; Göklerde yükselen sancak, Allah'ın huzunda eğiliriz ancak. Ne ABD'nin ne AB'nin ne BM Güvenlik Konseyi'nin önünde eğilmeyiz." ifadelerini kullandı.

ULUSAL KANAL PROGRAMCISI YEŞİM ERYILMAZ DA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Ulusal Kanal Programcısı Yeşim Eryılmaz da ödül alanlar arasında yer aldı. Eryılmaz, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında Kıbrıs davasına vermiş olduğu katkılardan dolayı onur ödülüne layık görüldü. Yeşim Eryılmaz’a ödülü ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya takdim etti.

Yeşim Eryılmaz da konuşmasında, "KKTC'nin 50. yılında aranızda olmak bir hayli kıymetli. Bundan sonraki süreçte KKTC'nin tanınması olsun istiyoruz. Ödülü Ulusal Kanal ailesi adına alıyorum." dedi.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

Zorlu Töre ödül töreni Yeşim Eryılmaz