Aileler LGBT tehdidine 'dur' dedi: "Aile milli güvenlik meselesidir"

Her yaştan binlerce insan, emperyalizmin toplum üzerinde kurduğu baskılara karşı "Bu hayasızca saldırı dursun" sloganıyla bir araya geldi. İstanbul Saraçhane'de gerçekleşen buluşmada, farklı görüşlerden vatandaşlar LGBT dayatmasına karşı tepkilerini dile getirdi.

Haber Merkezi Haber Merkezi

Büyük Aile Platformu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, aile yapısının ve toplumun karşı karşıya olduğu tehditler masaya yatırıldı. Mitingde, LGBT propagandası ve örgütlenmelerinin yasaklanması için hazırlanan yasa teklifi okundu ve Meclis'e harekete geçme çağrısı yapıldı.

DURSUN BU HAYASIZCA AKIN

Aile yapısının korunmasının bir milli güvenlik meselesi olduğu vurgulandı. Türk bayrakları altında toplanan kalabalık, LGBT dayatması ve propagandasına karşı tepkilerini dile getirdi. Etkinliğin bu yılki sloganı, "Dursun bu hayasızca akın" oldu.

Katılımcılara ilk olarak LGBT propagandalarının aileler üzerindeki olumsuz etkilerine dair yapılan röportajlar izletildi. Oyuncu Burak Haktanır konuşmasında, LGBT bireylere karşı bir hareket içinde olmadıklarını, asıl mücadelelerinin küresel bir baskı ve zorbalığa karşı olduğunu belirtti. Haktanır, "Biz bu durumun arkasındaki küresel akla ve terörizm niteliğindeki zorlamalara karşı duruyoruz" dedi.

Etkinlik sırasında, LGBT propagandasının yasaklanması için hazırlanan yasa teklifi okunarak, Meclis'e bu konuda adım atılması çağrısında bulunuldu. Ayrıca Filistin halkına destek mesajları da iletildi. Konuşmaların ardından katılımcılar, Saraçhane’deki Fatih Anıt Parkı’ndan Beyazıt Meydanı’na kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

Türk aile yapısı lgbt Büyük Aile Platformu