8 terörist etkisiz hale getirildi! Operasyonların ayrıntıları ortaya çıktı

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda 8 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı. Operasyonların ayrıntılarıyla ilglili açıklama Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapıldı.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
8 terörist etkisiz hale getirildi! Operasyonların ayrıntıları ortaya çıktı

Yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütleriyle mücadele kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) başarılı operasyonları tüm hızıyla sürüyor.

Son olarak, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde ve Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde kritik operasyonlar gerçekleştirildi. Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyinde belirlenen 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

8 terörist etkisiz hale getirildi! Operasyonların ayrıntıları ortaya çıktı - Resim : 1

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, gücünü asil milletten alan Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörist temizliğine ara vermeden devam ettiği belirtilerek, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit ettiği 4 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

terörist operasyon Milli Savunma Bakanlığı