7 terörist etkisiz hale getirildi! Operasyonların ayrıntıları ortaya çıktı

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde başarılı operasyonlara imza atıldı. Operasyonların ayrıntılarıyla ilgili açıklama Milli Savunma Bakanlığından geldi. Yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı, Suriye'nin kuzeyinde ise 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
7 terörist etkisiz hale getirildi! Operasyonların ayrıntıları ortaya çıktı

Yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütleriyle mücadele kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) başarılı operasyonları hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki bölgelerde yeni operasyonlar gerçekleştirildi. Operasyonların ayrıntılarını Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu.

7 terörist etkisiz hale getirildi! Operasyonların ayrıntıları ortaya çıktı - Resim : 1

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı, Suriye'nin kuzeyinde ise 4 PKK/YPG'li olmak üzere toplam 7 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Asos bölgesinde tespit ettiği 3 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerindeki 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi." ifadelerine yer verildi.

terörist operasyon Milli Savunma Bakanlığı