17 terörist etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanlığı operasyonun ayrıntılarını duyurdu

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde kritik operasyonlara imza atıldı. Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde 14 PKK'lı, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde ise 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
17 terörist etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanlığı operasyonun ayrıntılarını duyurdu

Yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütleriyle mücadele kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) kararlı mücadelesi tüm hızıyla sürüyor.

Son olarak, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde önemli operasyonlara imza atıldı. Operasyonların ayrıntılarını Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu.

17 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda toplam 17 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

MSB'den yapılan açıklamada, teröristler için hiçbir yerin güvenli olmadığı belirtilerek, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 14 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde belirlediği 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi." ifadeleri kullanıldı.

terörist operasyon son dakika Milli Savunma Bakanlığı