17 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi! Hava harekatının ayrıntıları belli oldu

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit harekat bölgesine önemli bir operasyon düzenlendi. Milli Savunma Bakanlığından operasyonun ayrıntılarına ilişkin yapılan açıklamada, başarılı hava harekatıyla 17 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
17 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi! Hava harekatının ayrıntıları belli oldu

Yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütleriyle mücadele kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit harekat bölgesinde başarılı bir operasyona daha imza atıldı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) operasyonun ayrıntılarına ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, hudutların güvenliği, bölgenin huzuru ve emniyeti için Irak'ın kuzeyindeki operasyonlarına aralıksız devam ettiği belirtildi.

17 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi! Hava harekatının ayrıntıları belli oldu - Resim : 1

17 PKK'LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Mehmetçiğin Pençe-Kilit bölgesinde unutulmayacak kahramanlıklar sergilediği, en tehlikeli ve en zorlu arazilerde teröristlerin inlerini yerle bir ettiği, terör örgütü PKK'yı bölgeden silip atmak için mücadele verdiği vurgulandı.

MSB'nin açıklamasında, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit harekat bölgesine düzenlenen hava harekatıyla 17 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit harekat bölgesine gerçekleştirilen başarılı hava harekatıyla 17 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi. Şehitlerimiz için, milletimiz için, aziz vatanımız için durmadan, yorulmadan tüm gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz. Teröristler kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

terörist operasyon Milli Savunma Bakanlığı son dakika