15 terörist etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanlığı operasyonu duyurdu

Mehmetçik'in son zamanlarda Irak ve Suriye'nin kuzeyinde artan başarılı operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, 15 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
15 terörist etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanlığı operasyonu duyurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bölücü terör örgütüyle mücadele kapsamında üst üste başarılı operasyonlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Son olarak Irak ve Suriye'nin kuzeyinde yeni bir operasyona imza atıldı. Operasyonun ayrıntılarıyla ilgili açıklama Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapıldı.

15 terörist etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanlığı operasyonu duyurdu - Resim : 1

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyon bölgelerinde tespit edilen 15 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Teröristler için kaçacak yer yok, hiçbir yer onlar için güvenli değil. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Pençe Kilit bölgelerinde tespit ettiği 5 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlediği 10 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi, teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek." ifadeleri kullanıldı.

Milli Savunma Bakanlığı operasyon son dakika