10 terörist etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanlığı operasyonu açıkladı

Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedefleri vurulmaya devam ediyor. Söz konusu bölgelerde düzenlenen başarılı operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. İşte operasyonların ayrıntıları...

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
10 terörist etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanlığı operasyonu açıkladı

Yurt içinde ve sınır ötesin Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) bölücü terör örgütüyle mücadelesi tüm kararlılığıyla sürüyor. Başarılı operasyonlarla terör örgütü günden güne köşeye sıkıştırılıyor.

Son olarak Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki bölgelerde yeni bir operasyona daha imza atıldı. Operasyonun ayrıntılarını Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu.

10 terörist etkisiz hale getirildi! Milli Savunma Bakanlığı operasyonu açıkladı - Resim : 1

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 8 PKK'lı, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde ise 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığının açıklamasında, "Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek!" ifadelerine de yer verildi.

terörist operasyon Milli Savunma Bakanlığı