Zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigaraya kaç TL zam geldi?

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, PM sigara grubunun ardından JTI sigara grubuna da gelen zammı açıkladı. Sigara fiyatları ortalama 3-4 TL arttı. İşte 6 Eylül sigara fiyatları listesi...

Mert Sagit Mert Sagit
Zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigaraya kaç TL zam geldi?

Sigara grupları peş peşe zamları duyurmaya devam ederken "Sigara fiyatları ne kadar oldu, sigaraya kaç TL zam geldi, sigaraya zam mı geldi, hangi sigara gruplarına zam yapıldı" sorularının yanıtları da gündemde. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, PM sigara grubunun ardından JTI sigara grubuna da gelen zammı açıkladı. Sigara fiyatları ortalama 3-4 TL arttı. İşte 6 Eylül sigara fiyatları listesi...

Sigara fiyatlarına peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Zamlı sigara fiyatları listesinin sosyal medya platformunda paylaşılmasıyla beraber "Sigara fiyatları ne kadar oldu, en ucuz ve pahalı sigara kaç TL" soruları gündemde. Sigara gruplarına gelen zamları Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar duyurdu.

 SİGARAYA NE KADAR ZAM GELDİ?

PM'nin ardından JTI sigara grubuna da zam yapıldı. Dündar, "JTI sigara gurubuna zam geldi. Zam yağmuru devam ediyor" diye yazdı. Sigara grubunda fiyatlar 3-4 TL arttı.

EN UCUZ VE PAHALI SİGARA NE KADAR?

JTI sigara grubunun en ucuz sigarası 67 TL ve en yüksek sigara fiyatı ise 165 TL oldu. PM sigara grubunun en pahalı sigarası 81 TL; en ucuzu ise 72 lira oldu.

Temmuz ayında artan ÖTV tutarlarının ardından sigara markaları peş peşe zam açıklamış, ardından ağustos ayında da zam gelmişti.

sigara zammı sigara fiyatları