Ege Üniversitesi 30 öğretim üyesi alacak

Ege Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 20 öğretim üyesi alımı yapılacak. Peki başvuru belgeleri neler? Hangi pozisyonlara personel alınacak?

Mert Sagit Mert Sagit
Ege Üniversitesi 30 öğretim üyesi alacak

Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı yayımladı...

İlan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Üniversitemizin aşağıda belirlenen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile 'Ege Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Yönergesi' hükümlerine göre Öğretim Üyesi alınacaktır.


BAŞVURU BELGELERİ NELER?

Adaylar; son altı ay içinde çekilmiş bir adet fotoğraf, kimlik belgesi, e-Devlet üzerinden alınan lisans, yüksek lisans, doktora mezun belgeleri ile doçentlik belgesi, yabancı dil sınav sonuç belgesi, erkek adaylar için askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge), özgeçmiş ve eserler listesi, akademik etkinlik formu, başlıca araştırma eseri ve bilimsel eserlerinden oluşan dosyalarını tarayarak https://apas.ege.edu.tr üzerinden yüklemesi gerekmektedir.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını 9-28 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapabilecek. 

Detaylı bilgi için:

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1533566/kamu-akademik-personel-akademik-personel-alimlari-ege-universitesi-ogretim-uyesi-alim-ilani'>

ege üniversitesi akademisyen