Balıkçılar denize açıldı! İşte balık fiyatları

Türkiye'de 15 Nisan'da başlayan balık av yasağının sona ermesiyle balıkçılar "Vira bismillah" diyerek denize açıldı. 1 Eylül tarihi itibariyle denizlerde av yasağının kalkmasıyla birlikte balıkçılar ilk mezatları yaptı.

Mert Sagit Mert Sagit
Balıkçılar denize açıldı! İşte balık fiyatları

Türkiye'de 15 Nisan'da başlayan balık av yasağının sona ermesiyle balıkçılar "Vira bismillah" diyerek denize açıldı. 1 Eylül tarihi itibariyle denizlerde av yasağının kalkmasıyla birlikte balıkçılar ilk mezatları yaptı. Vatandaş ucuz balık yiyerek keyifli günler yaşayacak. Tezgahlarda bol miktarda palamut yer aldı. İşte balık fiyatları...

Balıkçıların denize açılmasının ardından balık tezgahlarında palamut bolluğu yaşandı. Tezgahlarında 200-250 TL'ye satılan palamut yeni sezonun ilk gününde 100 TL'ye kadar düştü. 2024-2025 balık sezonunun bu sene bol miktarda palamut olduğunu işaret eden balıkçı Metin Çokgezenler, balık yemeğe davet ediyor.

 BU SENE PALAMUTA DOYULACAK

Balıkçı Metin Çokgezenler, "600 gramlık palamutun tanesi 100 liradan satıyoruz. Palamut ile birlikte sardalyanın kilogram fiyatı 75-100 lira arasındadır. İstavrit ise 150 liradan alıcılarını bekliyor. Bu sene bol miktarda palamut yiyeceğiz gibi duruyor. Marmara ve Karadeniz'de mükemmel bir palamut akını görünüyor. Bu yıl balık bolluğu yaşayacağız. bol miktarda balık geliyor ve halkımızı balık yemeğe davet ediyorum,” dedi.

palamut balık fiyatları