Asgari ücret son toplantısı ne zaman yapılacak?

Asgari ücret 3. toplantısında uzlaşma sağlanamadığı için nihai karar için son toplantı beklenecek. Son toplantı ile asgari ücret kararı kesin açıklanacak. Peki, Asgari ücret 4. toplantısı ne zaman? Asgari ücret son toplantısı ne zaman yapılacak?

Asgari ücret son toplantısı ne zaman yapılacak?

Asgari ücret 3. toplantısında uzlaşma sağlanamadığı için nihai karar için son toplantı beklenecek. Taraflar anlaşamasa da son toplantı sonrası kesin karar açıklanacak. Peki, Asgari ücret 4. toplantısı ne zaman? Asgari ücret son toplantısı ne zaman yapılacak?

 ASGARİ ÜCRET KOMİSYONU 4. TOPLANTI NE ZAMAN?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'ndan milyonların beklediği karar çıkmadı. İşçi temsilcisi Türk-İş teklifini 9 bin TL olarak açıklarken, İşveren temsilcisi TİSK bu rakama sıcak bakmadı. Uzlaşma sağlanamadığı için nihai karar için son toplantı beklenecek.

Asgari ücrette 4. toplantının ne zaman yapılacağı ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmasa da asgari ücret komisyonu 4. toplantısının önümüzdeki 2 hafta içerisinde düzenlenmesi bekleniyor.

Toplantı sonrası Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, ilk kez rakam vererek, "Bizim teklifimiz 9 bin TL. Kabul ederlerse imzalarız. Altındaki rakama masada olmayız" dedi.

Asgari ücret son toplantısı ne zaman yapılacak? - Resim : 1

2023 asgari ücret