Akşener'in Avrupa Birliği çıkışına Öncü Gençlik'ten yanıt: "AB varsa ne devletimiz olur ne de ordumuz"

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Avrupa Birliği’ne girmek için ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız.” sözlerine Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Barış Demiralay sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Akşener'in Avrupa Birliği çıkışına Öncü Gençlik'ten yanıt: "AB varsa ne devletimiz olur ne de ordumuz"

Demiralay sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Avrupa Birliği’ne girmenin Türkiye’nin egemenlik haklarından vazgeçmesi olduğunu vurguladı.

"AB’YE GİRMEK BAĞIMSIZLIKTAN VAZGEÇMEKTİR"

“Türkiye'yi Avrupa Birliği'ne sokmak için ne gerekiyorsa yapacakmış! Ne gerekiyor? Kukla Kürdistan'a onay ver, PKK'yla masaya otur, Kıbrıs'tan ve Mavi Vatan'da vazgeç, Ermeni Soykırımı yalanını tanı, Savunma Sanayisini durdur, Türkiye'yi borca batıran ekonomiye dön…” diyen Demiralay şunları söyledi:

 “Önce halka soracaksınız, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin AB'ye üye olmasını halk istiyor mu? Siz kim olarak Türkiye'yi AB'ye sokuyorsunuz? Sizin Türkiye'nin egemenliğini ortadan kaldırmaya, bağımsızlığını tasfiye etmeye gücünüz yetmez. AB varsa ne devletimiz olur ne ordumuz olur.”

Atlantik’in ve Akşener'in hayallerinin çoktan suya düştüğünü söyleyen Demiralay, Barışın, huzurun, çağdaşlığın, bilimin ve zenginliğin Asya'da olduğunu Türkiye’nin yerinin de Asya olduğunu söyledi.

Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Barış Demiralay meral akşener iyi partili