2023 e-Okul sistemi ne zaman kapanıyor?

2022-2023 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasına girildi. 20 Ocak Cuma günü karnelerini alacak olan lise, ortaokul ve ilkokul öğrencileri not ortalamalarını merak ediyor. Peki e-Okul sistemi ne zaman kapanacak?

2023 e-Okul sistemi ne zaman kapanıyor?
AA

VBS not girişinin kapanış tarihine yönelik araştırmalar başladı. Ancak not girişlerinin karnelerin veriliş tarihi olan 20 Ocak'tan birkaç gün önce kapatılması bekleniyor.

E-OKUL SİSTEMİ NE ZAMAN KAPANACAK?

E -okul Veli Bilgilendirme Sistemi VBS öğrenci ve veliler için 7/24 hizmet veriyor. Bu noktada sistemde herhangi bir kapanma olmayacak. Öğrenci, öğretmen, veliler ve idare için e okul VBS karne gününe kadar açık olacak.

E-OKUL GİRİŞ NASIL YAPILIR?

Öğrenciler e okul sistemine öğrenci TC numarası ve okul numarası ile giriş yapabilmekteler. Karne notlarıysa yol sonu notları kısmında görülmektedir.

SON HAFTA YOKLAMA ALINIR MI?

Karne basımı nedeniyle okullarda devamsızlıkların yazılıp yazılmadığı merak ediliyor. Hemen şunu belirtelim ki, okullarda son hafta yoklama alınıp alınmadığı yönünde kesin bilgi okul yönetimleri tarafından öğrenilmektedir.

2023 YARIYIL TATİLİ NE ZAMAN?

MEB takvimine göre, yarıyıl tatili 23 Ocak 2023 tarihinde başlayacak ve 3 Şubat 2023 tarihinde sona erecek. Öğrenciler 6 Şubat Pazartesi günü ders başı yapacak. 17-20 Nisan 2023 tarihleri arasında yılın ikinci ara tatili yaşanacak.

MEB KARNE NOTU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

e okul sistemi