AÖL sınavları ne zaman? Açık Lise sınav tarihleri ve sınav takvimi

MEB Açık Lisede eğitim alan öğrenciler, AÖL sınav tarihlerini araştırmaya başladı. Açık Öğretim Lisesi 2022-1 Dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 22 Ağustos 2022 - 14 Ekim 2022 günü mesai bitiminde sona erecek. Peki, Açık Lise sınav tarihleri ne zaman?

AÖL sınavları ne zaman? Açık Lise sınav tarihleri ve sınav takvimi
AA

Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tarihi açıklandı. Peki AÖL sınavları ne zaman?

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 1. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN?

MEB'den yapılan açıklamaya göre; Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi- I. Dönem Sınavı Aralık 2022'de uygulanacak. Sınav, e-Sınav olarak gerçekleşecek. Sınavların tam başlama tarihi henüz belli değil.


AÇIK LİSE KAYIT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Açık Öğretim Lisesi'ne ilk defa kayıt yaptırma işlemine, ilk kayıt ya da yeni kayıt denir. Kayıt işlemleri tüm Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerince yapılmaktadır.

Açık Öğretim Lisesi'ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci;

Halk Bankası, Ziraat Bankası, Vakıf Bankası'na ilk kayıt kılavuzda belirtildiği gibi ilk kayıt ücretlerini yatırdıktan veya ödeme.meb.gov.tr internet adresinden T.C kimlik numaralarını girerek kayıt ücretini ödedikten sonra kayıt için gerekli evrakları tamamlayarak, Halk Eğitimi Müdürlüklerinde kayıt işlemlerini yaptırabilirler.

AÖL KAYITLARINDA SON GÜN NE ZAMAN?

Açık Öğretim Lisesi 2022-1 Dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri, 22 Ağustos - 14 Ekim günü mesai bitiminde sona erecek.

sınav aöl sınav sonuçları aöl aöl sınav