Ünlü şarkıcı Jack Russell hayatını kaybetti

Great White'ın solisti ve ünlü rock yıldızı Jack Russell, 63 yaşında yaşamını yitirdi. Grup, yaptığı açıklamada 'Beraber geçirdiğimiz o güzel yıllar daima yüreğimizde kalacak' ifadesine yer verdi.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Ünlü şarkıcı Jack Russell hayatını kaybetti

1980'lerin ünlü rock grubu Great White'ın solisti Jack Russell'ın perşembe günü Multi sistem atrofi (MSA) ve Lewy cisimcikli demans nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Russell'ın sağlık sorunları geçtiğimiz ay açıklanmış ve bu sebeple turnelere son vererek emekliliğe ayrılmıştı.

Grup, "Jack Russell'ın ailesine en derin taziyelerimizi sunuyoruz. Jack'in olağanüstü sesinin sonsuza dek yaşatılacağını düşünmenin, ailesine teselli getirmesini umuyoruz" diyerek kayıplarını dile getirdi.

Açıklama, "Beraber geçirdiğimiz tüm o güzel anılar hep içimizde olacak" sözleriyle devam ederken, Russell "rock müziğin en büyük efsanelerinden biri" olarak anıldı.

Russell, kariyerine ilk olarak 1977 yılında Mark Kendall ile birlikte kurdukları Dante Fox adlı grup ile başladı. Grubun en popüler şarkıları "Once Bitten, Twice Shy" ve "The Angel Song" oldu.

Russell, 1996 yılında solo kariyerine odaklanmak için Great White'tan ayrıldı, ancak 1999'da geri döndü. 2001'de grup tekrar dağıldı. Bir yıl sonra, Russell ve Kendall, üç yeni müzisyenle birlikte Jack Russell's Great White adı altında turneye çıktı.

ünlü şarkıcı hayatını kaybetti