Uçak yerleşim yerine düştü! Korkunç kazada kurtulan olmadı

Brezilya'da korkunç bir uçak kazası meydana geldi. 58 yolcu ve 4 kişilik mürettebat taşıyan uçak, Sao Paulo kenti yakınlarındaki yerleşim yerine düştü. Yapılan açıklamada, uçaktakilerin tamamının hayatını kaybettiği belirtildi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Uçak yerleşim yerine düştü! Korkunç kazada kurtulan olmadı

Brezilya'da korkunç bir uçak kazası meydana geldi. Cascavel kentinden Guarolhus'a giden Voepass Hava Yollarına ait ATR-72 tipi uçak, Sao Paulo'nun kuzeyindeki Vinhedo kentinde yerleşim yerine düştü.

Uçakta 58 yolcu ve 4 kişilik mürettebat olduğu belirtildi. Brezilya basınında çıkan haberlerde, uçaktaki 62 kişiden kurtulan olmadığı belirtildi.

Uçak yerleşim yerine düştü! Korkunç kazada kurtulan olmadı - Resim : 1

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva, feci kazaya ilişkin açıklama yaptı. Lula da Silva uçaktakilerin tamamının hayatını kaybettiğini belirterek, ölenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

UÇAK NASIL DÜŞTÜ?

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, uçağın kendi ekseninde dönerek dikey şekilde düşmesi yer alıyor. Kaza yerine itfaiye ekiplerinin ulaştığı ve uçağın alev aldığı görüntülere yansıdı.

Uçak yerleşim yerine düştü! Korkunç kazada kurtulan olmadı - Resim : 2

Voepass şirketinden yapılan açıklamada, uçakta 62 kişinin bulunduğu belirtildi.

Yetkililer, Brezilya Hava Kuvvetlerine bağlı bir destek ekibinin uçağın düştüğü bölgeye doğru hareket ettiğini duyurmuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı

uçak kazası brezilya