Tel Aviv'de kamyonla ezme eylemi! Onlarca kişi yaralandı

İsrail'in başkenti Tel Aviv yakınlarında bir kamyon, otobüs durağında bekleyenlere çarptı. Olayda, en az 6'sı ağır, 35 kişinin yaralandığı bildirildi. Soruşturma başlatan İsrail polisi, olaya ilişkin ayrıntıları araştırdığını bildirdi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Tel Aviv'de kamyonla ezme eylemi! Onlarca kişi yaralandı

İsrail'in başkenti Tel Aviv yakınlarında bir kamyon, otobüs durağında bekleyenlere çarptı. Olayla ilgili İsrail polisinden açıklama geldi.

Açıklamada, durağa yanaşan bir otobüsün yolcuları indirmek için Glilot Üssü yakınlarındaki durakta durduğu, aynı anda bir kamyonun durağa girerek yolculara çarptığı kaydedildi.

Tel Aviv'de kamyonla ezme eylemi! Onlarca kişi yaralandı - Resim : 1

Kamyon şoförünün bölgedeki “silahlı siviller” tarafından vurularak öldürüldüğü belirtildi.

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davud Yıldızından yapılan açıklamada ise Tel Aviv yakınlarında bir otobüs durağında gerçekleştirilen "kamyonla ezme" saldırısında 6'sı ağır 35 kişinin yaralandığı duyuruldu. Açıklamada, sağlık ekiplerinin onlarca kişiye olay yerinde müdahale ettiği belirtildi.

Tel Aviv'de kamyonla ezme eylemi! Onlarca kişi yaralandı - Resim : 2

İsrail polisinden yapılan açıklamada ise olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı, bir terör saldırısı olduğundan şüphelenildiği ifade edildi. İsrail polisi, olaya ilişkin ayrıntıları araştırdığını bildirdi.

Tel Aviv yakınlarındaki kamyonla ezme girişimi İsrail ordusuna bağlı dijital, elektronik, siber istihbarattan sorumlu 8200 Birimi ve Mossad'ın ortak kullandığı "Glilot" isimli karargahın yakınlarında gerçekleşti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

israil Tel Aviv son dakika